Interactief bedrijfsuitje de CityGame

 
Tablet game
 

Wat is een "Interactieve CityGame"?

Ontdek de stad tijdens een waanzinnig spannende en leuke zoektocht en haal alle vindingrijkheid, creativiteit en activiteit van je collega’s naar boven door heel goed samen te werken. Zoek je weg langs allerlei bezienswaardigheden door de vragen en puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren.

Via de tablet met gameapp en de GPS die ieder team mee heeft, vind je alle informatie en wordt de route stap voor stap duidelijk. Scoor punten, houd de stand van de andere teams bij, doe de bonus opdrachten voor extra punten en maak als echte toerist ook nog de mooiste foto’s.

Speel de citygame op werkelijk heel veel locaties in Nederland en België, we kijken graag welke locatie jullie het best past. Ook worden de specifieke wensen voor lekkere hapjes en drankjes mee genomen en is het mogelijk op maat invulling te geven door zelf aangeleverde vragen of speciale activiteiten.

✓ Snel antwoord ✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
2,5 tot 6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!