Interactief bedrijfsuitje de BeachGame

 
Beachgames
 

Wat is een "Interactieve BeachGame"?

Voel hoe de het water, de wind, het zand en de zon vrij spel hebben terwijl er met verschillende teams van het bedrijf gestreden wordt in een spannend spel. Door goed samen te werken, alert te blijven en een beroep te doen op een ieders creativiteit en vindingrijkheid is deze game in de buitenlucht uitermate geschikt voor een dag samen met de collega’s.

Ieder team voert opdrachten uit en beantwoordt vragen via de gameapp op de tablet die mee is. Met behulp van de GPS kan zo telkens een stuk van de route door de duinen ontcijferd worden. Check ook hoe de andere teams het doen en maak mooie actiefoto’s.

Speel de beachgame lopend of op de fiets in Egmond aan Zee, Kijkduin of Noordwijk. Voor hapjes en drankjes tijdens het spel kan gezorgd worden en ook op maat invulling door zelf aangeleverde vragen of speciale activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

✓ Snel antwoord ✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
2,5 tot 6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!