Interactief bedrijfsuitje de SailGame

 
Sailgame
 

Wat is een "Interactieve SailGame"?

Per team op een zeilboot, zelf kapitein op je schip of onder begeleiding van een ervaren stuurman, dit is het ultieme bedrijfsuitje op het water. Uitermate geschikt voor teambuilding, maar ook gegarandeerd een actieve, originele dag voor een bedrijfsuitje.

Op diverse onderdelen wordt ieder team uitgedaagd door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren waardoor je toegang krijgt tot het volgende waypoint om heen te zeilen. Alle informatie is beschikbaar op de GPS en tablet die ieder team meekrijgt met de speciale gameapp. Neem foto’s, volg de andere teams en scoor zoveel mogelijk punten.

De sailgame kan op verschillende locaties in Friesland of in de Randstad (Amsterdam, Kager plassen) gevaren worden. En dat je van een dag op het water gezonde trek krijgt, weten we ook dus vanzelfsprekend is er ook van alles mogelijk op het gebied van heerlijk eten.

Ook op maat invulling door zelf aangeleverde vragen of speciale activiteiten.

✓ Snel antwoord ✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
2,5 tot 6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!