Interactief bedrijfsuitje de SloepenGame

 
Sloepengame
 

Wat is een "Interactieve SloepenGame"?

Combineer varen, spoorzoeken, creativiteit en vindingrijkheid met samenwerken en gebruik van de modernste technieken en breng een spannende dag door op het water met de sloepengame. Dit is de perfecte manier om je team of afdeling beter te leren kennen of om nieuwe kanten van je collega’s te ontdekken.

Uitgerust met een sloep, tablet met speciale gameapp en GPS probeert ieder team zoveel mogelijk punten te scoren door zo snel mogelijk te navigeren naar iedere volgende opdracht en locatie. Je krijgt het volgende waypoint pas te horen als je de opdracht goed hebt uitgevoerd. Met ludieke bonusopdrachten kunnen extra punten worden verdiend.

Om het nog spannender te maken kun je ook de vorderingen van de andere teams volgen. De sloepengame kan op verschillende locaties gevaren worden (Amsterdam, Vinkeveen, Loosdrecht, Sneek, Kager plassen) en er kan van alles geregeld worden voor de lunch, borrel en/of het diner. Ook op maatinvulling door zelf aangeleverde vragen of speciale activiteiten.

✓ Snel antwoord ✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
2,5 tot 6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!