Interactief bedrijfsuitje de WaddenGame

 
Waddengame
 

Wat is een "Interactieve WaddenGame"?

Even helemaal weg met de afdeling, het hele bedrijf of je team en nog actief bezig zijn ook, dan is dit avontuur op een van de Waddeneilanden de garantie voor een dag vol actie, uitdaging, samenwerking en plezier.Volg je eigen route met jouw team over het eiland en beantwoord vragen en voer opdrachten uit die specifiek met het eiland te maken hebben.

De tablet met speciale gameapp en de GPS zijn alle hulpmiddelen die je nodig hebt. Puzzel je route uit door de vragen te beantwoorden en scoor de meeste punten. Van begin tot eind extra spannend omdat je de andere teams kunt volgen en soms zelfs nodig hebt. Proef de speciale sfeer van de Waddeneilanden met deze game die gespeeld kan worden op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Proef ook de heerlijke hapjes die natuurlijk tijdens deze dag beschikbaar zijn, want zeelucht maakt hongerig. Ook op maat invulling door zelf aangeleverde vragen of speciale activiteiten.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
2,5 tot 6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!