Zoek een interactievebedrijfsuitjes

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Waar
Verwijder actief filter Kijkduin (+5 km)

Wat is een "Interactieve BeachGame"?

Voel hoe de het water, de wind, het zand en de zon vrij spel hebben terwijl er met verschillende teams van het bedrijf gestreden wordt in een spannend spel. Door goed samen te werken, alert te blijven en een beroep te doen op een ieders creativiteit en vindingrijkheid is deze game in de buitenlucht uitermate geschikt voor een dag samen met de collega’s.

Prijs
Op aanvraag
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Kijkduin
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wat is een "Interactieve EscapeGame"?

Speel een spannend ontsnappingsspel op eigen locatie. Deze EscapeGame is een ware uitdaging. Deze versie van de escaperooms gaat buiten de grenzen van de kamer waaruit ontsnapt moet worden. Als alle deelnemers verdeeld zijn in teams van 6-8 personen begint het spel. Op de zelf gekozen locatie gaan de teams kluizen uitkiezen die geopend moeten worden, maar dat zal niet zomaar gaan!

Prijs
Op aanvraag per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Den Haag, Delft, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort, Gorinchem, Middelburg, Vlissingen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Mechelen, Nijmegen, Arnhem, Deventer, Zwolle, Leeuwarden, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Ieper, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wat is een "Interactieve CityGame"?

Ontdek de stad tijdens een waanzinnig spannende en leuke zoektocht en haal alle vindingrijkheid, creativiteit en activiteit van je collega’s naar boven door heel goed samen te werken. Zoek je weg langs allerlei bezienswaardigheden door de vragen en puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren.

Prijs
Op aanvraag per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Den Haag, Delft, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort, Middelburg, Vlissingen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Mechelen, Nijmegen, Arnhem, Deventer, Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Ieper, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar