Zoek een interactievebedrijfsuitjes

De Game die u met uw groep gaat doen, is voor ons pas geslaagd als u tevreden bent. De klant, de mens, de groep staat centraal. We werken daarom niet met een vast programma, maar we kijken graag samen met u hoe wij de Game kunnen inpassen in het door u gewenste programma voor een dag of dagdeel met eventueel extra onderdelen/vragen/opdrachten die door u worden aangeleverd. Ook voor de catering er omheen denken wij graag met u mee.

Speeltijd en programma

Om de game goed te kunnen spelen en de verschillende onderdelen goed tot hun recht te laten komen, adviseren wij een minimale speeltijd van 1,5 uur. Met het idee voor een dagdeel of dag vol plezier en actie als uitganspunt is het mogelijk een mooi programma in elkaar te zetten met een ontvangst, uitleg van de Game, het spelen van de Game – natuurlijk kan het ook veel langer dan 1,5 uur – eventueel onderbroken door een lunch en een mooie afsluiting met een hapje en een drankje in de vorm van een borrel, een diner of barbecue of een lunch (als u de game bijvoorbeeld ’s ochtends speelt). Bij de afsluiting is er natuurlijk ook het moment voor net dat beetje extra aandacht voor het team met de meeste punten! Voor ons is er veel mogelijk en we denken graag mee met uw wensen en ideeën voor de locatie, de duur en de catering.

Voorbeeld middagprogramma:

  • 13.00 uur - Ontvangst deelnemersop locatie, met koffie/thee en iets lekkers
  • 13.30 uur - Uitleg Game
  • 14.00 uur - Start Game, ieder team volgt zijn eigen route, gestuurd door GPS en Samsung tablet
  • 17.00 uur - Einde Game, de teams komen terug naar de startlocatie voor een borrel
  • 17.45 uur - Prijsuitreiking, voor het winnende team is er natuurlijk een gouden plak
  • 18.00 uur - Afsluitende barbecue

Voorbeeld dagpramma

  • 10.00 uur - Ontvangst deelnemers op locatie, met koffie/thee en iets lekkers
  • 10.30 uur - Uitleg Game
  • 11.00 uur - Start Game, ieder team volgt zijn eigen route, gestuurd door GPS en Samsung tablet
  • 13.00 uur - Gezamenlijke lunch
  • 13.45 uur - Tweede deel Game, de teams hervatten hun routes
  • 16.00 uur - Einde Game, de teams komen terug naar de startlocatie voor een borrel
  • 17.00 uur - Prijsuitreiking, voor het winnende team is er natuurlijk een gouden plak
  • 17.30 uur - Afsluitende barbecue

Maatwerk voor uw groep

Dat geldt ook voor de inhoud van de Game. Door de geavanceerde technieken van de Game is het mogelijk ook eigen vragen en onderdelen te integreren die specifiek door u zijn bedacht voor de groep waarmee u bent. De Game als afsluiting van een vergaderdag of als teambuilding, of tijdens een productpresentatie of relatie-evenement? Met leuke weetjes over collega’s om te ontdekken wie ze het beste kent of extra informatie over uw producten, een originele productpresentatie of het verzinnen van een nieuwe bedrijfsslogan, dit is allemaal mogelijk om op te nemen als vragen in de Game, waardoor deze een stuk persoonlijker wordt. Ook op de groep toegespitste activiteiten of extra opdrachten kunnen ingepast worden. Specifieke foto’s die genomen moeten worden bijvoorbeeld of zo snel mogelijk op volgorde van leeftijd gaan staan. Al deze specifieke vragen en opdrachten en de antwoorden en uitkomsten ervan worden na afloop verzameld en op een aparte website, toegankelijk voor uw groep, neergezet.

Groepsgrootte en locatie

Omdat de locatie waar u de game speelt eigenlijk niet uitmaakt (op meer dan 80 locaties mogelijk), is de techniek van de Game zo ontwikkeld dat hij ook zeer geschikt is voor het spelen met grote groepen. Of uw gezelschap nu uit 20 of 900 mensen bestaat, deze worden ingedeeld in kleinere teams van 4-8 personen die ieder vanaf hun eigen startpunt vertrekken en vervolgens het programma afwerken. De GameControl is er op ingesteld om ieder team te volgen en ervoor te zorgen dat ieder team in staat is te spelen volgens een specifiek traject.