Zoek een interactievebedrijfsuitjes

De Game zou de Game niet zijn als de techniek en de apparatuur niet zeer geavanceerd zouden zijn. De speciaal ontwikkelde gameapp die ook mogelijkheden biedt voor door u aangedragen vragen, opdrachten en onderdelen, draait op goede tablets die ieder team ter beschikking worden gesteld tijdens de Game. Daarnaast wordt er genavigeerd met een GPS.

Game Control

Game Control is het centrum van de actie en stuurt alle teams aan. De aftrap van iedere Game vindt plaats door een bericht van GameControl. Ieder team begint op een andere locatie, die door middel van coördinaten met de GPS gevonden kan worden.

Opdrachten en vragen

Als het team op de juiste locatie is gearriveerd, kan de vraag of opdracht op de tablet pas geactiveerd worden. Het gaat om puzzelvragen, rekenvragen, logisch-denken opdrachten of zoekopdrachten. Hoe sneller het antwoord wordt gegeven of de opdracht wordt voltooid, hoe meer punten het team verdient. Ook wordt de volgende locatie pas vrijgegeven nadat het antwoord is verstuurd.

Spanning

Alleen GameControl weet waar ieder team heen gaat en stuurt de teams zo dat ze telkens een andere opdracht krijgen op een plaats waar geen ander team bezig is. Bovendien is er telkens op alle tablets een realtime scorebord aan het werk dat de actuele puntenstand bijhoudt en laat zien hoe ieder team er voor staat.

Bonusvragen

Zelfs als je onderweg bent naar een volgende locatie moet je team alert blijven, want dan kunnen er bonusvragen en opdrachten gedaan worden om extra punten te verdienen en om het plezier en de actie nog verder te verhogen.

Geschikt voor iedereen

Of je nu gaat fietsen, wandelen of varen, de Game valt zo in te richten dat ook minder valide deelnemers gewoon kunnen meedoen. Meer sportieve en minder bewegelijke mensen in je team, een mix van denkers en doeners? De combinatie van doen en denken bij de verschillende opdrachten maakt de Game voor iedereen interessant en uitdagend om mee te doen.
We denken graag met u mee voor een programma op maat voor uw groep en uw bedrijfsuitje.

Winnaar

Het is de bedoeling dat na afloop iedereen zich een winnaar voelt en een unieke ervaring heeft gehad, maar natuurlijk worden de teams met de meeste punten nog even extra in het zonnetje gezet. De GameControl houdt de scores uitgebreid bij en kan precies aangeven wie het snelste was, het eerste was, de meeste bonusvragen had enzovoorts. Alle leuke foto’s die met de tablets gemaakt zijn worden na afloop op een speciaal voor uw groep toegankelijke website geplaatst, zodat er nog lang nagenoten kan worden.